Nagrađeni sa županom // foto Županija U svečanom tonu održana je u petak 12. travnja u koprivničkom Domoljubu svečana sjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije. Naša kapetanica i kapetanica hrvatske rukometne reprezentacije Miranda Tatari primila nagradu Županije je za iznimno postignuće u protekloj godini. Istu nagradu primio je i Hotel Picok. Mr. sc. Franjo Husinec primio je nagradu Koprivničko-križevačke županije, dok je Mladen Markač proglašen počasnim građaninom Županije.

Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije primili su Andrija Maronić, Društvo žena Kamengrad, Marija Mraz, Obrtnička škola Koprivnica i DVD Veliki Raven.

MIRANDA NAGRADU PROSLIJEĐUJE OBITELJI HAVAIĆ

Čestitamo svim nagrađenima, a posebno našoj Mirandi Tatari, koja je cjelokupni novčani iznos nagrade namijenila u humanitarne svrhe, za bolesnu malu Ninu Havaić.

Skupna fotografija sa svečanosti // foto Županija

Proslavi 20. rođendana Županije odazvali su se brojni gosti, a okupljenima se uz župana Darka Korena i predsjednicu Skupštine Milicu Fuček obratio i saborski zastupnik i načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, predsjednik Skupštine županije Somogy i parlamentarni zastupnik Republike Mađarske Attila Gelencser te zamjenik ministrice socijalne politike i mladih Darko Ledinski.

Izvor: županijski internet i fotografije županijskih službi