Radost // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravkin naraštaj rođen 2004. godine nakon 9. mesta 2017. pobjedom u polufinalu nad ŽARK Splitom od 18:11 (12:5) ušao je u finale Završnice Prvenstva Hrvatske, gdje će igrati s drugim Splitom: Splitom 2010, koji je u polufinalu svladao Sesvete s 19:11 (9:5). Mlade Podravke igrale su sjajno, brzo, iskazale veliku želju s vidljivim shvaćanjem rukometa kao kolektivne igre. Poslije utakmice bilo je puno emocija, suza radosnica na pretek i od strane ekipe i od strane 30-ak navijača, pretežito članova obitelji. Nešto je valjda ostalo i za finale u 14 sati.

Veselje // Foto Ivo Čičin-MašanskerŽARK Split – Podravka 11:18 (5:12)

Izvještaj www.hrs.hr: ”Split je samo kod 1:0 imao vodstvo u ovom polufinalnom susretu. Odmah nakon prvog gola Anđele Mrše Podravka je krenula u seriju od šest pogodaka kojom je slomila Splićanke. Odlično su igrale u obrani, bile su rastrčane, a golmanica Bruna Lukša bez većih problema zaustavljala je udarce protivnica.

Navijači // Foto Ivo Čičin-MašanskerVeć nakon prvih 15 minuta utakmice Podravka je na svom kontu imala opipljivu prednost koja je bila teško dostižna za Split. U nastavku su pokušale uloviti zaostatak, ali nakon serije promašenih udaraca Podravka je u 26. minuti pogotkom Eme Stručić otišla na +9 i definitivno potvrdila plasman u finale. Nezaustavljiva je bila Stručič koja je zabila osam pogodaka, dok je kod Splita četiri zabila Ana Čukušić.”

Obrana // Foto Ivo Čičin-MašanskerNapad // Foto Ivo Čičin-Mašansker