Našu ekipu mlađih kadetkinja (god.2004.) ugostila je ekipa ŽRK Dugo Selo na memorijalnom rukometnom turniru „Đuro Dubenik“. Uz domaću i našu ekipu sudjelovale su ekipe ŽRK Samobor i ŽRK Krka (Novo Mesto, Slovenija).

U prvoj utakmici cure su igrale protiv gošći iz Slovenije i prilično lako utakmicu riješile u svoju korist s 9 golova razlike (30:21).

U borbi za 1.mjesto protivnik je bila domaća ekipa, koja je prije toga pobijedila ekipu Samobora. Ova utakmica bila je daleko kvalitetnija i rezultatski neizvjesna jer obje ekipe u svojim redovima imaju po nekoliko vrlo kvalitetnih igračica, ali su mlađe kadetkinje Podravke i u ovoj utakmici upisale pobjedu.

Zadovoljna sam igrom svoje ekipe, naročito u napadu, gdje smo prikazali zavidnu efikasnost, dok za igru u obrani imam ponešto zamjerki. Tražit ću čvršću i agresivniju igru obrane jer ona omogućuje kvalitetnije razvijanje svih vrsta napada – napisala nam je u svom izvještaju trenerica Đurđica Zečević.

U obje utakmice posebno se istaknula Ema Stručić za što je i nagrađena od strane organizatora kao najbolja igračica turnira.

Sastav (zbrojeni golovi): Međurečan 6, Žganjar, Perić 9, Galinec, Strugar 8, Sever 1 , Kovač, Dedi 5, Đuranek, Smolak 2, Hrupec, Švenda 2, Crnjak, Stručić 17, Balaško 8, Jagustin