Podravka U15, pod vodstvom trenera Pranjića, osvojila je Pozoj Handball Cup 2023. Turnir je okupio oko 100 ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Slovačke i Poljske. Utakmice su se kroz prošla četiri dana paralelno odigravale u sedam sportskih objekata diljem Međimurja.
Naše cure su uvjerljivo osvojile turnir bez ijednog poraza. U grupi su ostvarile pet pobjeda i jedan remi. Pobijedile su HIB Handbal 2 (AUT), Udarnik, Koku, Prelog i MHK Bytča (SLK) dok su s Lokomotivom 1 odigrale izjednačeno. U polufinalu su pobijedile ekipu Dugopolja, dok su u finalu ponovno bile bolje od ekipe MHK Bytča (SLK) i pobijedile rezultatom 20:21.
Tena Jurlina je proglašena za najbolju igračicu turnira. Tena se nedavno preselila zbog školovanja u Koprivnicu iz Slatine te se priključila našoj ekipi U15 i odlično se prilagodila već u ovom pripremnom periodu.
MVP turnira Pozoj 2023 (U15) Tena Jurlina

Na turniru trener Pranjić nije mogao zbog ozljeda koristiti Gregurić i Šajatović, dok u samom finalu nije mogao računati ni na vratarku Galinec koja je nakon polufinalne utakmice ozlijedila koljeno te je završila u bolnici.

Svoje je dojmove za klupske stranice podijelio trener Antonio Pranjić.
Trener Antonio Pranjić
Čvrsta i pokretljiva obrana nas je dovela do ovog rezultata. Cure su pokazale pravu borbenost i odličan karakter. Čestitam ekipi na osvojenom zlatu u jakoj konkurenciji i hvala našim roditeljima navijačima koji su nam bili odlična podrška s tribina u svim utakmicama. Zahvalio bih se trenerici vratarki Barbari Stančin i kondicijskom treneru Nikoli Golubu koji su također uključeni u rad s ovom ekipom – rekao je trener Pranjić.
Podravka U15: Galinec, Tetec, Galić; Hajdinjak, Banfić, Lengelić, Jurlina, Liščak, Napan, Adžaga, Ferčec, Radiček, Horvat, Markota, Jakupanec, Milivojević, Gregurić, Šajković, Marijanović. Trener: Antonio Pranjić
A mi na kraju možemo reći da smo preponosni na ovaj odličan tim. Bravo cure i čestitke treneru Pranjiću.
Cijela galerija dostupna je na linku: