S dvije pobjede  Podravka 1 osvojila je u Zaprešiću nove bodove i pozicionirala se na 6. mjesto Međužupanijske lige koja broji 22  kluba.U 11. kolu Podravka 1 upisala je pobjedu 24:6  protiv Zaprešića. Svladale su naše djevojke i Udarnik uz nešto tijesniji rezultat, ali zasluženu pobjedu 17:15. Podravka 2 je obje utakmice izgubila, ali su djevojčice bile blizu da uhvate bodove.

U prvoj utakmici protiv Zaprešića pokazale su efikasnu igru u napadu u kojoj se golovima posebno isticala Tara Maksimović. Do samog je kraja utakmica protiv Udarnika bila rezultatski neizvjesna, ali ipak riješena u našu korist. Ovdje se Tari u realizaciji priključila Šomoci, golmanica Dimić-Arambašić vrlo dobra što je bilo dovoljno za pobjedu. Prigovor u obje utakmice može se dati igri u obrani, koja ovaj puta nije bila na visokom nivou – zaključila je trenerica Zečević. 

Podravka 2 izgubila je obje utakmice, ali su,naročito u utakmici protiv Zaprešića, pružile dobar otpor i malo je nedostajalo da uhvate bodove – napomenula je trenerica Zečević.

Rezultati:

Podravka 1– Zaprešić  24:6

Podravka  1– Udarnik  17:15

Podravka 2  -Zaprešić 15:19

Podravka 2  – Udarnik 4:19

Podravka 1: Lončar, Rašić 5, Šomoci 12, Gložinić 3, Kolar 1, Maksimović 20, Dimić Arambašić, Matijaško, Lončarić, Štefanec, Polančec

Podravka 2: Kovačić, Cvetanović 3,Bebek, Behin, Kodrić 5, Potroško,Jembrek 5, Držaić, Žufika, Trešćin, Posavec, Tišljarić 6, Šisl