S gostovanja u Slatini Podravka U11 se u Koprivnicu vratila s punim bodovnim plijenom iako su odigrale dvije utakmice s jako dobrim suparnicama. Upisale su dvije pobjede i to protiv Koke i Marofa i tako uspješno zaključile u 14. kolo 1.HRL U11. Vrlo je pohvalna pobjeda protiv Koke koja i nadalje drži vrh tablice s 2 boda ispred naših mladih nada. Bez sumnje se može reći da su naše mlade nade na sjajnom putu da se plasiraju na završnicu Prvenstva Hrvatske. 

U utakmici s Kokom prve dvije trećine uvjerljivo smo dobili,prvenstveno zahvaljujući odličnoj igri u obrani  i vrlo raspoloženoj Ivi Kljajić u napadu,dok je zadnja trećina bila nešto slabija ali konačna pobjeda nije došla u pitanje – rekla je Zečević. 

Utakmica s Marofom uslijedila je odmah nakon prve utakmice, osjetio se mali umor što se reflektiralo na kretanje rezultata tijekom većeg dijela utakmice, ali odvajanje na 5-6 golova razlike u zadnjoj trećini bilo je dovoljno za pobjedu. I u ovoj utakmici golovima je dominirala Iva , kojoj  se, što posebno veseli, ovaj puta priključilo još nekoliko igračica (Šomoci, Varga ,Maksimović), a to je ono što ekipi daje dodatnu kvalitetu – rekla je zadovoljno trenerica Đurđica Zečević. 

Najkorisnijim su igračicama proglašene Iva Kljaić i Ema Varga kojima ovim putem čestitamo na odličnoj igri kao i trenerici i cijeloj ekipi. 

Podravka U11(golovi zbrojeni): Lončar, Rašić 2, Jembrek 1, Šomoci 6, Varga 3, Kljajić 16, Kolar, Cvetanović, Maksimović 5, Dimić Arambašić, Radanović, Lončarić, Štefanec, Polančec

1.HRL- U11,regija 2,14 kolo,Slatina 9.3.2024

Podravka – Koka    16:13

Podravka – Marof  17:13