Odigran je Memorijalni rukometni turnir u spomen na požešku rukometašicu i državnu reprezentativku Martinu Tokić u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. Revijalni susret odigrale su kadetkinje i osvajačice zlata na državnom prvenstvu Podravke te Virovitica 1234, a susret je završio rezultatom 24:14 u korist mladih Podravkašica. Prekrasnu skulpturu po uzoru na onu koja je postavljena ispred požeške dvorane preuzela je kapetanica Podravke 2 Lino Dunja Međurečan.

Za prvo revijalno okupljanje u spomen na prerano preminulu igračicu Martinu Tokić odabrani su klubovi čije je boje branila za vrijeme sportske karijere.

Memorijalni rukometni turnir održan je na inicijativu nekadašnjeg zastupnika u Hrvatskom saboru i gradonačelnika Požege Zdravka Ronka na kojem su uz članove Martinine obitelji, supruga Branka i sinove Niku i Lovru bili brojna rodbina i prijatelji.

Nakon sportskog susreta premijerno je prikazan dokumentarni film o Martini u režiji Jakova Sedlar. Na premijeru su se odazvale obje ekipe s revijalne utakmice kao i Martinina obitelj. Premijeri su se odazvale i njezine bivše suigračice iz Podravka Vegete Ljerka Vresk te Božica Palčić, koje su ujedno i sudjelovale u snimanju ovog emotivnog dokumentarnog filma o požeškoj lavici, rukometnoj kraljici.