Ilustracija, utakmica u Ivanić Gradu // Foto Ivo Čičin-MašanskerTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Gostovanjem u Slavonskom Brodu u 6. krugu 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige (1. HMKRL) upisali smo novačetiri boda u natjecanju za plasman na Završnicu prvenstva Hrvatske. Rezultati: Podravka I – Multinorm Cerna 33:14 (15:7), Brod – Podravka I 9:26 (5:13).

Prvi protivnik bila nam je ekipa Multinorma Cerna, koja je, prema dosadašnjem položaju na tablici, jedna od kandidata za Završnicu. Iako je bilo rano ustajanje (6 ujutro) i vožnja od tri sata, tražila sam ozbiljan i motiviran pristup igri, što su djevojke prihvatile odigravši utakmicu vrlo dobro. Uz izvrsno raspoloženu Tenu Petiku, koja je uz 12 datih golova i odlično asistirala, golove su zabijale i sve ostale igračice, tako da konačni rezultat i nije mogao biti drugačiji.

U drugoj utakmici protiv Broda igrale smo bez Tene Petike (osim prvih nekoliko minuta), jer sam željela da se ekipa privikne i na takvu mogućnost, a kvaliteta protivnika je to dozvoljavala. Igrale su sve igračice uvedene u zapisnik i gotovo sve su se upisale u listu strijelaca. Konačni rezultat 26:9 u našu korist.

Do Završnice prvenstva Hrvatske ostaje nam još posljednji, 7. krug lige 12. travnja u Koprivnici, i marljivo dvomjesečno treniranje u kojem ćemo pokušati odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica.

Ekipa je u obje utakmice nastupila u sastavu: Krstanović, Kokša 3, Sikavica 7, Galinec 3, Popović 8, Jandrašić 6, Brkić 3, Dombaj 1, Vrabec, Presek 2, Petika 13, Šestak 9, Borac, Kolar 4, Bogdan.