Mlađe kadetkinje okupile su se na prvom treningu uoči nove natjecateljske sezone, a s osmijehom ih je nakon ljetne pauze dočekala njihova trenerica Đurđica Zečević. Kadetkinje godišta 2004./05. natjecat će se u svojoj ligi, ali i u starijoj konkurenciji kako bi kroz godinu odigrale što više utakmica. Prošla je sezona za mlađe kadetkinje bila itekako uspješna pa je pred njima veliki izazov koji podrazumijeva očuvanje naslova državnih prvakinja. Trenerica je stoga i ovu sezonu krenula ambiciozno i s velikom željom da zajedno sa svojim djevojkama to i ostvari.

Prošle godine smo bile prvakinje Hrvatske što znači da ove godine moramo još više i jače raditi. Ne treba poletjeti kad se osvoji prvenstvo već treba ustrajati da sačuvamo to prvo mjesto i to je uvijek teži posao. Moram reći da ovo godište ima zaista vrhunskih ekipa i kvaliteta je dosta ujednačena pa si ne smijemo dozvoliti da se opustimorekla je Đurđica Zečević.

Djevojke su nakon 15. srpnja također imale male predpripreme koje su odradile kod kuće i prilično su se držale programa pa je trenerica bila zadovoljna i naglasila kako je sretna što su djevojke vrijedne, poslušne i redovite na treninzima. Pohvalila je Đurđica i uvjete u kojima radi Podravkina škola rukometa.

– Mislim da mi imamo u Hrvatskoj najbolje uvjete što se tiče škole rukometa. Rijetko koja ekipa i generacija može imati dvoranu i termin samo za sebe. Kod nas je to odlično posloženo, a druge ekipe se znaju mučiti pa istovremeno u dvorani treniraju i po tri generacijezaključila je Zečević.

Svakodnevni treninzi i utakmice, ali i vrijedan rad koji trenerica primjećuje kod svojih djevojaka zasigurno će ponovno biti nagrađen visokim mjestom na državnoj razini.

mlađe kadetkinje copy

mlađe kadetkinje 2

mlađe kadetkinje 3