POSLIJE POBJEDE // Foto Ivo Čičin-MašanskerMlađe kadetkinje Podravke u utakmici za 5. mjesto na Završnici prvenstva Hrvatske za igračice rođene 2002. godine i mlađe pobijedile su zagrebačku Lokomotivu s 21:14 (10:7). Bio je to veliki dan malih. Magdalena Lončarić sjajno je branila, a više od ostalih trpale su u mrežu Lokomotive iz vana Patricia Firšt (8) i na pivotu Nika Strahija (5).

Napad Podravke // Foto Ivo Čičin-MašanskerDo 5:4 bilo je izjednačeno, uz stalno vodstvo Podravke, onda se Podravka odvojila na 8:5, pa na 10:5. Zbog greški u napadu (brzopletost) izgubilo se nekoliko lopti, što su mlade rukometašice iz Zagreba iskoristile. Uostalom, Lokomotiva je u utakmicu ušla kao favorit (u rujnu je u prijateljskoj utakmici Lokomotiva pobijedila s 12 razlike), polufinale joj je izbjeglo zahvaljujući izgubljenoj utakmici na sedmerce sa Đakovom. Poluvrijeme je završilo s 10:7 za Podravku.

S utakmice // Foto Ivo Čičin-MašanskerU 2. poluvremenu odnos snaga ostao je skoro isti, Podravka je imala više snage i na kraju je ostvarena pobjeda od sedam golova razlike, 21:14.

Magdalena Lončarić // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA ZA 5. MJESTO ZAVRŠNICE PH ZA MLAĐE KADETKINJE

PODRAVKA – LOKOMOTIVA 21:14 (10:7)

UMAG – Sportska dvorana Osnovne škole Marija i Lina. Gledatelja: 150.

PODRAVKA: Lončarić, Jurić, Nemec; Firšt 8, Perika, Zagrajski, Vuljak 2, Ružić, Vrabelj 2, Sermek, Domijan 1, Kusak, Pavić 1, Strahija 5, Paleka 1, Košuta 1. STRUČNI STOŽER: Filip Turk, Goran Trajkovski,

LOKOMOTIVA. Josić, Husnjak, Sladić; Fureš, Runjić, Lovrić, Curić 4, Perković 3, P. Krezo, Brakus 2, L. Krezo 1, Zuber 1, Nujić 1, Fratnik, Zrnić 2, Vučićević. STRUČNI STOŽER: Josip Mesnik, Iva Kanjugović.Patricia Firšt // Foto Ivo Čičin-MašanskerNika Strahija // Foto Ivo Čičin-MašanskerNavijači Ljerka Vresk i Hrvoje Ružić // Fotdo Ivo Čičin-Mašansker