Podravka MurvicaPodravka – Murvica 9:16 (4:8) rezultat je trećeg i zadnjeg kola prednatjecanja gurpe D na Završnici PH za mlađe kadetkinje, što se igra u Umagu i Bujama. Tako je izgubljena mogućnost za plasman među prvih osam ekipa.

IZVJEŠTAJ HRS-a:

”Utakmicu pogotkom otvara Vita Domijan u 2.minuti za vodstvo Podravke. Posla su već na početku imale Marsela Nemec i Paula Tomičić na vratima, ali obje su sigurne i ne puštaju lopte u mrežu. U 6. minuti Murvica dolazi do vodstva 1:3, a Ema Talan sigurna je za 1:4 u sljedećoj minuti. Podravka do novog pogotka dolazi u desetoj minuti (2:4). U nastavku prvog dijela Murvica igra s dubokom obranom, a i napadačice su sigurnije u svoj šut. Redaju nove pogotke, a uz glasnu podršku s tribina odlaze na odmor s 4:8.

U drugo poluvrijeme Murvica ulazi sigurnija i pet minuta nakon početka poluvremena ima +5 (5:10). Nekoliko minuta kasnije Patricia Firšt precizna je sa sedam metara i smanjuje zaostatak. Na polovici drugog dijela Murvica ima +6 (7:13), a Tomičić nema većih problema na vratima. Murvica pobjeđuje s 9:16.
Najefikasnija kod pobjednica bila je Dora Krešić, a iz redova Podravke po dva gola zabile su Lara Perić i Nika Strahija.”

UTAKMICA D GRUPE ZAVRŠNICE PH ZA MLAĐE KADETKINJE

PODRAVKA – MURVICA 9:16 (4:8)

PODRAVKA: Nemec, Jurić; Stručić, Galinec, Firšt 1, Perika, Zagrajski, Perić 2, Vuljak 1, Vrabelj 1, Domijan 1, Beljak 1, Strahija 2, Paleka, Košuta, Megerle. TRENER: Filip Turk.