Veselo iz VukovaraTRENERI SURADNICI: Piše Đurđica Zečević

U naknadno odigranom 5. krugu lige mlađih kadetkinja (1. HMKRL -sjever) na gostovanju u gradu na Vuki, obogatilo nas je za nova četiri boda ali, što je još važnije, poslužilo je kao dobra priprema pred skoru Završnicu PH u našoj dobnoj skupini. Rezultati: Podravka 2 – Vukovar 23:11 (14:4), Podravka 2 – Sisak 24:21 (14:10).

Suparnice su nam bile po mjeri: Vukovar malo slabiji, a Sisak sasvim solidan, što nam je omogućilo realizaciju nekih taktičkih zamisli koje vježbamo na treninzima. Tu prvenstveno mislim na što čvršću igru u obrani te brzu prelazak u napad. U svakom slučaju zadovoljne se vraćamo iz ponosnog Vukovara, jer uz dvije pobjede nad starijim protivnicama nije bilo novih ozljeda, čega sam se najviše pribojavala.

Sada nam ostaje da u preostalih devet dana u sedam treninga do odlaska u Umag obavimo završnu glazuru, a onda kako bude.

Ekipa je u Vukovaru nastupila u sastavu (golovi zbrojeni): Sremec, Međurečan 7, Jagustin 1, Halavuk, Dedi 14, Đuranek 2, Hrupec 4, Skrbinšek, Balaško 3, Galinec, Valent, Strugar 6, Sever 10, Kovač.