Mini turnir na trgu 1TRENERI SURADNICI // Tekst i foto Antonio Pranjić

Danas je na Zrinskom trgu u Koprivnici održan mini rukometni turnir na kojem su sudjelovale djevojčice iz naše Škole rukometa i dječaci iz Rukometnog kluba Koprivnica – NOA. Djevojčice rođene 2008. godine i mlađe natjecale su se prema turnirskom sustavu dok su djevojčice rođene 2010. godine i mlađe odigrale dvije revijalne utakmice protiv svojih vršnjaka.

Mini turnir na trgu 2Starije djevojčice bile su podijeljene u tri ekipe: Cure za 5, Lavice i Vatrena Podravka. Na kraju su najuspješnije bile rukometašice iz ekipe Vatrena Podravka. Sve igračice i igrači dobili su prigodne darove od Hrvatskog rukometnog saveza. Danas smo mogli vidjeti uzbudljiv i borben rukomet s pregršt zanimljivih poteza. Naravno, brojni roditelji i prolaznici bodrili su svoje mališane.

Mini turnir na trgu 3Turnir su organizirali Zajednica sportskih udruga grada Koprivnice i Hrvatski rukometni savez, uz podršku Grada Koprivnice, a to je ujedno bila i svojevrsna najava Europskog rukometnog prvenstva za kadete koje će se od 9. do 19. kolovoza održati u Koprivnici i Varaždinu.

VIDI FOTO ALBUM DRAVA.INFO: https://drava.info/2018/06/foto-male-rukometasice-i-rukometasi-pokazali-sportske-vjestine-u-centru-grada/

Mini turnir na trgu 4