Idemo u finaleVi to želite, vi to hoćete, vi to možete, jer vi to znate i nosite u hrabrom hrvatskom srcu, a mi želimo, hoćemo i znamo da možete. Želja ”idemo dalje” ispunila se, a vi ste ispunili naša srca i duh ponosom. Više nema ”idemo dalje”, tu smo, na samom vrhu gdje se presijavaju odbljesci zlatne i srebrene boje. Treba samo istrčati, doskočiti i zagrliti zlato i san mnogih generacija bit će ostvaren.

Bit ćemo prvaci Svijeta!

Rukometni klub Podravka sportsko dioničko društvo vjeruje u hrvatsku nogometnu reprezentaciju i zna cijeniti državni dres, kao što vjeruje u sportski duh svih naših ljudi koji se bave sportom, a osobito onih najistaknutijih. Ovi hrvatski nogometaši godinama, desetljećima bit će uzor mladima i putokaz kako se do cilja može doći ne samo talentom, već i odricanjem, mukotrpnim radom, čista srca i savjesti, gdje je pojedinac u službi timskog cilja.

Taj momčadski duh na posljednjem je ispitu u nedjelju poslije podne. Želimo da finala utakmica Svjetskoga prvenstva Francuska – Hrvatska do posljednjeg centimetra travnjaka na stadionu Lužniki u Moskvi bude prekrivena rastrčanim crveno-bijelim kockicama iz kojih će niknuti pobjednička zastava radosti i ponosa.

Rukometašice, treneri i vodstvo Podravke i cijela Koprivnica i šire trenirat će to poslije podne grla i trošiti glasnice do iznemoglosti. To poslije podne dat će novi impuls ne samo nogometu, već i cjelokupnom sportu u Hrvatskoj.

Iskoristit ćemo taj trenutak za uživanje, ali i pouku da ništa nije nemoguće. Neka pati…