ZBOG ŽELUČANOG VIRUSA NISU DOŠLE TRI IGRAČICE, DVIJE NEĆE BITI U SASTAVU, UZ TRI OZLIJEĐENE // BUDUĆNOST IGRA S TRI GOLMANICE I DEVET IGRAČICA U POLJU

Stižu u goste: Marta Žderić, Dragan Adžić i Katarina Ježić (27) // Foto Ivo Čičin-MašanskerEkipa Budućnosti i Koprivnici će u petak u 18 sati igrati s devet igračica u polju i s tri golmanice. Naime, zbog želučanog virusa u Koprivnicu nisu doputovale Dragana Cvijić, Majda Mehmedović i Ivana Božović, a još se nisu oporavile Kamila Dalby, Kristina Neagu i Biljana Pavićević, a u sastavu neće biti ni Suzana Lazović i Željka Nikolić.
Svoj odnos ekipe Budućnosti prema Regionalnoj ligi objasnio je trener Dragan Adžić:

– Svaki duel u Regionalnoj ligi nam je veoma važan u sklopu priprema za Ligu prvakinja i premijerni susret s Lublinom, koji je na programu 6. listopada. Nakon utakmice u Koprivnici očekuje nas turnir u Ljubljani, a potom dva susreta u Makedoniji, gdje ćemo igrati s Metalurgom i Vardarom u sklopu regionalnog natjecanja. To je dovoljan broj susreta kako bismo dočekali početak najvažnijeg natjecanja u sezoni i vjerujem da ćemo biti spremni za 6. listopada.
Trener Podravke Vegete Goran Mrđen ima isti zadatak, a 6. listopada čeka ga i teži posao nego Budućnost. Gostuje se u Norveškoj kod Larvika. No, cilj oba trenera je jednak: dobro se pripremiti za Ligu prvakinja i uspostaviti igru.
Zato će današnja (petak) utakmica biti zanimljiva, bez obzira u kojem sastavu gošće igrale. One su jake i ovako i onako.