S treninga u četvrtak // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravkine reprezentativke od srijede treniraju u klubu. Nakon što se rukometna reprezentacija Hrvatske vratila iz Srbije s Europskog prvenstva, na kojem nije uspjela otići dalje od prvog kruga natjecanja, u igračkom kadru Podravke Vegete slika je sve potpunija.

SANJA DAMNJANOVIĆ JOŠ IGRA NA EP

Trening: Gaće je postilga koš // Foto Ivo Čičin-MašanskerNedostaje doduše Sanja Damnjanović, koja odlično igra za reprezentaciju Srbije i ostat će do kraja prvenstva 16. prosinca, smanjenim intenzitetom trenirale su Ivana Kapitanović, koja ima problema s leđima, i Andrea Čović. On mora na magnetsku rezonancu zbog problema sa stopalom, nogom i kralježnicom. Od ponedjeljka trenira i Tanja Kiridžić, koja će biti zamjena za Mirandu Tatari na srednjem  vanjskom. Prvu utakmicu, nakon duge stanke, Podravka Vegeta igra u Koprivnici 22. prosinca (subota, 18 sati) sa skopskim Metalurgom. Makedonke dolaze u sklopu natjecanja Regionalne lige.

Trener plete mrežu svoju: Neven Hrupec na trneningu // Foto Ivo Čičin-MašanskerUtakmice hrvatske reprezentacije na EP u Novom Sadu promatrao je i trener Neven Hrupec,  kojeg je Upravni odbor poslao na EP kao stručnjaka zbog uvida u kvalitetu europskog i hrvatskog ženskog rukometa, a ujedno je bio i sukomentator Slavku Cvitkoviću za HTV 2 na utakmici Hrvatska – Njemačka. U stručnom stožeru reprezentacije kao kondicijski trener bio je Bojan Golub.

ŠEST KADETKINJA I TRI JUNIORKE U ODGOVARAJUĆIM REPREZENTACIJAMA

Ima vijesti i iz Škole rukometa. Zbog nevremena odgođena utakmica 9. kola 2. HRL sjever, Podravka Lino – Ivanec odigrat će se u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici u subotu 15. prosinca s početkom u 16 sati.
Nastavlja se i kadetska liga: 4. krug kadetske lige igra se u nedjelju, 16. prosinca u Virovitici s početkom u 14 sati, a sudjeluju ekipe Bjelovar, Podravka 1, Podravka 2 i TVIN Trgocentar. U Đakovu će u nedjelju nastupiti Podravkine djevojčice u 2. krugu 1. HRLD, 2000. godište i mlađe, i igrati utakmice s Pan Đakovom i Garešnicom.
Zgrijavanje: Vidak i Gaće // Foto Ivo Čičin-MašanskerIzbornica kadetske reprezentacije Hrvatske Lidija Bojić-Ćaćić zakazala je okupljanje u Čakovcu od 27. do 30. prosinca, na koje je pozvano šest igračica Podravke. To su Ana Krmpotić, Ana-Marija Maljak, Ena Zagorščak, Sara Šenvald, Dora Kalaus i Larissa Kalaus.
Na okupljanje, pak, juniorske reprezentacije od 20. do 23. prosinca u Karlovcu, uz ranije pozvane Ivanu Dragišić i Ivanu Kapitanović, naknadno je pozvana i Andrea Božić.