Bjelovar je bio domaćin 3. kruga Lige U-12-sjever, a naše dvije ekipe su uz domaćina snage odmjerile i sa ŽRK Viroviticom 1234. Što se naših ekipa tiče postignuti su očekivani rezultati. Podravka 1 je upisala dvije pobjede, a Podravka 2 dva poraza. Nakon odigrana 3 kola Podravka 1 je vodeća ekipa Lige.

Podravka 1 , „starija“ kombinacija (godišta 2009/10), bila je nadmoćna u odnosu na protivnice, jednako kao što su „mlađe“ (godišta 2010/11), u obje utakmice doživjele poraze. No, to ih nimalo ne treba obeshrabriti jer im je to prvo službeno natjecanje u 4 godine treniranja – rekla je trenerica Zečević. 

Rezultati:

Podravka 1 – RŠD Bjelovar           26:18           Podravka 1 – „Virovitica 1234“   33:15

Podravka 2 –„ Virovitica 1234“   19:28           Podravka 2 –  RŠD Bjelovar         14:32

Sastav Podravka 1 :Galović Tetec, Jelović, Zovko, Krapinec, Napan, Lengelić, Ivanček, Kumek, Dvekar, Gašparić, Čengija, Glavnik, Nevjestić, Feljak

Podravka 2 : Sabolić, Horvat, Bošnjak P, Ristemi, Komar, Kovačić, Kelek, Premec, Topalović, Kovačević, Bošnjak M., Mađarić, Janeković, Džinić,

Odlukom HRS-a nakon odigranih utakmica bira se nabolja pojedinka. U Podravka 1 to su bile Lengelić Vanessa i Katja Napan, a u Podravka 2 , Kovačević Martina i Janeković Tia. Čestitamo curama na uspjehu te Podravki 1 što je ostvarila odličan rezultat te osigurala prvo mjesto na tablici u jesenskom dijelu natjecanja.

Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević