U novoj sezoni će se redovima Podravke Vegete priključiti srednja vanjska igračica Ivona Mrđen. Ivona u aktualnoj sezoni nastupa za poljski Jaroslaw, ali veseli činjenica da će ponovno biti dio ekipe u kojoj je započela svoju rukometnu priču te provela najveći dio svoje igračke karijere. Ugovor je potpisala na dvije godine. 

Ako pak zavirimo u njezinu sportsku povijest, prošla je kroz Podravkinu školu rukometa te se natjecala u svim uzrasnim kategorijama. Tri je zlata osvojila na kadetskim prvenstvima Hrvatske, a osvajala je nagrade za najbolju igračicu turnira te je više puta izabrana u najbolju sedmorku državne završnice. Prošla je i kroz sve reprezentativne selekcije te je s kadetskom selekcijom 2015. godine osvojila šesto mjesto na Europskom prvenstvu u Makedoniji.

Već u ranim godinama pokazivala je izniman talent koji brusi do danas. 2014. godine je po prvi puta registrirana za seniorsku ekipu Podravke. S Podravkom je u razdoblju od 2014- 2018. godine osvojila tri prvenstvena naslova i tri u Kupu, a ponovno se vratila u sezoni 2020./2021. kada je osvojen još jedan prvenstveni naslov. S ovom je ekipom nastupila i u Ligi prvakinja te EHF Kupu pa je tako relativno mlada brusila rukometne vještine u velikim utakmicama te stjecala europsko iskustvo.

Kada je riječ o Koprivnici koja je njezin dom uvijek je osjećala pripadnost Rukometnom klubu Podravki s obzirom na sve godine koje je ovdje provela pa ju povratak kući izuzetno veseli.

Sretna sam što se vraćam iako je prošla tek jedna godina. Volim ovaj grad i klub u kojem sam odrasla. Drago mi je što ću biti dio nove ekipe. Veselim se nadolazećoj sezoni i novim izazovima – rekla je Ivona Mrđen. 

Dobro nam došla natrag, draga Ivona.