Poslije tekme // Foto Ivo Čičin-MašanskerTEKST I SLIKE // Ivo Čičin-Mašansker

”Treće poluvrijeme”, prije povratka u Koprivnicu nakon kup-utakmice s Lokomotivom, bilo je opuštanje od stresa kojeg je važnost natjecanja podigla na viši stupanj. Prije svega treba reći da su nakon završetka utakmice i pobjede rukometašice Podravke Vegete zaplesale u krugu još na igralištu, a da se nakon toga na njihovim licima očitavala istinska sreća.

Boška, Dražen, Ljerka // Foto Ivo Čičin-MašasnkeerOne su cijelo vrijeme bile ”unutra”, a proživljavale su utakmicu i nakon zadnjeg znaka sirene, što je nešto što nije ostalo nezmijećeno od vodstva i rukovodstva ekipe i kluba, koji su svoje opuštanje potražili u kafiću Sport Billy u Domu sportova. Tamo su se na okupu našli (na zajedničkoj slici s lijeva) bivša Podravkina rukometašica Renata Damjanić Hodak Damsi i jedna od najrevnijih pratiteljica našeg fejsa, a time i internetske stranice, član Nadzornog odbora RK Podravke s.d.d. Dejan Tkalec, trener Podravke Vegete Goran Mrđen Mrki, trener vratarki Goran Trajkovski Trajki, direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić Boška, član Nadzornog odbora doktor Dražen Sačer i tajnica kluba Ljerka Vresk Leri.

Trajki // Foto Ivo Čičin-MašanskerBili su veseli, ali pred fotoapratom naglo su navukli ozbiljna lica. Ipak je bilo i malo veselog poziranja (doktor kao šarmer između Boške i Leri), a dobrog duha Trajkija uhvatili smo u ozbiljnoj pozi čuvara gemišta.

Autor je pazio događanja pod stolom, da mu na noge ne bi pao koji kamen sa srca razdraganih pobjednika.