Milošević vs Pintea: nakon Thüringera slijedi Umag // Foto Robert ŠoštarićZa Podravku Vegetu nastavlja se naporni ritam od dvije utakmice tjedno. Nakon nedjelje i Thüringera Podravka Vegeta već u utorak 27. listopada ugošćuje ekipu Umaga. Utakmica 7. kola 1. HRL Podravka Vegeta – Umag igra se u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića, Ul. Željka Selingera 3a s početkom u 18 sati, uz besplatan ulaz.

Suci utakmice su Robert Magić i Sandro Špiranec (obojica iz Trnovca Bartolovečkog), a nadzornik HRS-a je Zdravko Golub iz Čakovca.

U srijedu će biti održana press konferencija uoči utakmice 3. kola B grupe EHF Lige prvakinja . A u nedjelju 1. studenoga s početkom u 17,30 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici gostuju francuske prvakinje Fleury Loiret Handball.
Utakmicu sude švicarski suci Arthur Brunner i Morad Salah, a EHF delegat je Jan Thore Lauritzen iz Norveške.

Ulaznice su besplatne i od srijede se mogu podići na uobičajenim mjestima (klupske prostorije RK Podravke s.d.d u Ul. Ž. Selingera, recepcija Podravke d.d., pivnica Kraluš, recepcija hotela Podravina).

Prva utakmica idućeg tjedna je na gostovanju. U srijedu 4. studenoga Podravka Vegeta u 9. kolu 1. HRL za žene gostuje u Osijeku, gdje u 18,30 sati igra s domaćim Osijekom.

Nakon toga slijedi utakmica 4. kola B grupe EHF Lige prvakinja Fleury Loiret Handball – Podravka Vegeta, koja se igra u nedjelju 8. studenoga 2015. u Palači sportova u Orleansu (izgovor: Orleanu) s početkom u 17,30 sati.