Ðurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevacTRENERI SURADNICI // Izvještava Nenad Smiljanec

Djevojčice Podravke rođene 2006. godine i mlađe u subotu 18. studenoga 2017. u Sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu odigrale su prijateljske susrete s djevojčicama Đurđevca. Oba kluba su nastupila s dvije ekipe.

Ðurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevacU prijateljskom turniru djevojčice Podravke ostvarile su odličan rezultat. Ekipe Podravke 1 pobijedila je u obje utakmice ekipe Đurđevca, a ekipa Podravke 2 jednu je utakmicu izgubila, a drugu odigrala neriješeno. Unatoč odličnim rezultatima više raduje spoznaja da Podravkine djevojčice iz turnira u turnir igraju sve bolje i bolje. Kada se vratimo da prvu utakmicu u ovoj sezoni od prije dva mjeseca u kojoj su djevojčice izgledale kao da su tada prvi put stale na rukometni teren, u ovom turniru su dokazale staro pravilo da je upravo utakmica najbolji trening.

Ðurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevacNa ovom turniru, uz standardnu veliku borbenost – agresivnost, koja ih oduvijek prati u igri u obrani, pokazale su i agresivnost prema golu koja nije stihijska već je u pojedinim situacijama plod prepoznavanjem situacije na terenu. Najviše ohrabruje činjenica s turnira u Đurđevcu da su se djevojčice iz ekipe Podravke 2 otvorile i počele igrati kao na treningu i uvidjele da vrijede više od rezultata koje su postizale u dosadašnjim utakmicama.

Ðurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevacRezultati utakmica:

Đurđevac 2006. – Podravka 1 9:17

Đurđevac 2005/06. – Podravka 2 10:10

Đurđevac 2006 – Podravka 1 21:8

Đurđevac 2005/06 – Podravka 1 5:19

FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevac

Ðurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevacÐurdevac - Podravka //  FOTOGRAFIJE PREUZETE S: https://hr-hr.facebook.com/rkdjurdjevac