Naše mlade nade su u subotu nastupile na turniru u Križevcima. Domaćin je bio ŽRK Radnik (Križevci), a sudjelovale su 4 ekipe igračica godišta 2012/13 (U 11) : ŽRK Rugvica,ŽRK Sesvete, RK Podravka.

Kako je sam događaj bio prijateljskog karaktera nije se vodila statistika postignutih golova već samo krajnji rezultat. Utakmice su igrane po sistemu  „svaki sa svakim“ u trajanju 2x po 10 minuta.

Prvu utakmicu protiv ekipe Sesveta, još malo snene i obuzete viškom treme, mlade podravkašice su izgubile (9:15), ali u ostale dvije utakmice pokazale su puno bolju igru i obje pobijedile s identičnim rezultatom. (Podravka-Rugvica 14:9, Podravka-Radnik 14:9).

Iako je to bio tek 3 javni nastup u igranju „velikog“ rukometa ,mlade igračice našeg kluba pokazuju iz utakmice u utakmicu vidljiv napredak u igri i za očekivati je da se takav trend nastavi i dalje – rekla je trenerica Zečević.

U Križevcima je naša ekipa nastupila u sastavu: Lončarić, Radanović, Dimić Arambašić, Polančec, Matijaško, Kodrić, Štefanec, Rašić,Jembrek,Šomoci,Varga,Kljajić,Gložinić, Kolar,Cvetanović,Maksimović.