Najpouzdanija: Dora Krsnik na utakmici s Trešnjevkom // Foto ArhivaNastavlja se ”rastrzani” dio prvenstva 1. HRL, koji je prekint uspješnom akcijom reprezentacija u kvalifikacijama za nastup na Europskom prvenstvu. U 19. kolu Podravka Vegeta igrala je u Koprivnici s Trešnjevkom, a u 20. kolu igrat će s Umagom u Umagu. I to 20. kolo razvučeno je na tjedan dana. Prošlog su vikenda utakmice odigrali Trešnjevka – Sesvete Agroproteinka 19:32 i Osijek – Đakovo 20:18. Večeras je Split 2010 svladao ”stariju sestru” Split 27:26, a Dugo Selo 55 ekipu Bjelovara golom u zadnjoj minuti, 29:28.

Tjedan će završiti dvjema utakmicama u petak, 25. ožujka, kada s u Rijeci u 18 sati sastaju Zamet i Lokomotiva, a u Varaždinu u 20 sati Koka i Zrinski.

Podravka Vegeta nedavno je gostovala u Umagu u osmini finala Kupa i glatko pobijedila 27:14. I u prvenstvenom susretu ne očekuje se ništa manje od pobjede. Tada će se moći mirno dočekati rezultat susreta Zamet – Lokomotiva i saznati koja će ekipa do kraja prvenstva ”puhati za vrat” hrvatskim prvakinjama.

Slijede dva blagdanska dana, Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, pa će se prvenstvo nastaviti u subotu 2. travnja. Tada je na rasporedu 21. kolo u kojem je Podravka Vegeta domaćin Osijeku. No, kako saznajemo u kancelariji kluba, utakmica se neće igrati u Koprivnici, već u Garešnici, gdje će Koprivničanke uveličati rukometnu obljetnicu u tom gradu. Detalji za koji dan.

Kako saznajemo Podravka Vegeta dobro se priprema za nastavak domaćeg natjecanja, jer je ovoga tjedna imala jakog partnera na treninzima u ponedjeljak i utorak. Naime, u za javnost zatvorenim uvjetima, održani su zajednički treninzi sa sudionicama Lige prvakinja slovenskim prvakinjama Krim Mercatorom iz Ljubljane.