Ana DebelićOčekivala je jača Koka, ali bila je to samo borbena i igrački oslabljena Koka. Podravka Vegeta u 24. kolu 1. HRL glatko je pobijedila s 34:24 (18:13) susjede iz Varaždina. Nije to bila ”igre mačke i miša”, jer Koka je ipak trećeplasirana u ligi gdje odskaču Podravka Vegeta i Lokomotiva, a ima i nekoliko kvalitetnih pojedinki. Jedna od njih dolazi 1. srpnja u Podravku Vegetu, Dejana Milosavljević.

Ivana Dežic u skokuSusret bismo mogli podijeliti na dva dijela. Prvi, u kojem je igrala prva sedmorka u kojoj su se istaknule Kapitanović, Vidak, Ihnjeva, Debelić i hitra Krsnik i kada je stvorena prednost od pet golova, i drugi, u kojem su mlade igračice Podravke Vegete izvele nekoliko prekrsasnih rukometnih minijatura (Mrđen, Franušić, Pavlović).

Dora KrsnikU Koki su zapaženu ulogu imale golmanice Dominić i Šegota, a uz Blažek svakako i Vrabec, koja je dala najviše golova u utakmici – devet (tri iz sedmeraca).

Obje ekipe sastaju se 10. svibnja u polufinalu Kupa Hrvatske na Danima rukometa u Umagu. Odnos snaga do tada će ostati isti, pa se u Umag može putovati s optimizmom glede ulaska u finale.

Marijeta VidakUTAKMICA 24. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – KOKA 34:24 (18:13)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 150. Suci: Matija Gubica (Višnjevac) i Boris Milošević (Osijek). Nadzornik HRS-a: Miljenko Komerički (Kutina).

PODRAVKA VEGETA: Jukić (1+0), Kapitanović (5+2), Ećimović (3+0); Turk 1, Dežić 2, Karlovčan, Krsnik 2, Džono 1, Mrđen 3, Franušić 4, Vidak 6(1), Pavlović 2, T. Petika 3(2), Horvat, Ihnjeva 6(4), Debelić 4. TRENERICA: Snježana Petika.

KOKA: Šopar (-), Dominić (8+0), Šegota (4+1); Jalušić 2, Balajić, Varšić, Milosavljević 3(2), Rogina, Lončar, Davidović, Domjan 2, Blažek 4, Bartolić 1, Furjan 3, Kontrec, Vrabec 9(3). TRENER: Vladimir Canjuga.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 8(7), Koka 6(4).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 4 minute (T. Petika, Ihnjeva), Koka 4 minute (Domjan, Furjan).

IGRAČICA UTAKMICE: Lea Franušić (Podravka Vegeta).

Marin Pucar i Miranda Tatari Šimunović