S utakmice Hypo Nö - Podravka Vegeta, 29. prosinca, 39:40Zbog obaveza u nacionalnoj reprezentaciji Hypo Nö nije u mogućnosti gostovati u Koprivnici 7. siječnja kakva je bila zamisao Koprivničanki i Bečanki. Prigodom gostovanja u Beču 29. prosinca rukovodstvo Hypa obećalo je da će doći u Koprivnicu u veljači, a ujedno je pozvalo Podravku Vegetu na dva gostovanja u Südstadt u ožujku.

Podsjetimo da su Hypo i Podravka Vegeta i austrijski i hrvatski rukometni savez jedini dali službeni pristanak za početak EVN Super lige, ali od Krim Meractora i Györa ni glasa. Jasno je da oba kluba imaju obaveze u Ligi prvakinja, ali s tim su vjerojatno računali i prije pristanka na sudjelovanje u natjecanju četiri kluba po liga sustavu i Final Fouru u Beču. Neuobičajeno za europsko ponašanje.

Prva hrvatska rukometna liga za žene počinje iduće subote, 14. siječnja, kada u 12. kolu u Koprivnici gostuje Lokomotiva, uz Podravku Vegetu jedina ekipa bez izgubljena boda u 10 kola (Lokomotiva nije odigrala 19. studenoga utakmicu 11. kola s Umagom, kao ni Sinj s Kokom i Dalmatinka s Arenom).

Zbog toga će u petak, 6. siječnja, na blagdan, Podravka Vegeta u 17,30 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici odigrati pripremnu utakmicu s ekipom Zeline.

Poziv gledateljima da pozdrave igračice Podravke Vegete u novoj godini, a osobito reprezentativke, koju su predstavljale Hrvatsku, Koprivnicu i Podravku na 20. svjetskom prvenstvu u Brazilu.