Logo turniraOd srijede 30. travnja do petka 2. svibnja u Nikšiću u Crnoj Gori igrat će se Prvi međunarodni turnir za djevojke mlađe od 16 godina, na kojem će sudjelovati i Podravkina ekipa s djevojkama rođenim 1998. godine i mlađim. Na turniru će sudjelovati iz Hrvatske Podravka, Sesvete Agroproteinka i Lokomotiva.

S presice organizatoraIz BiH sudjeluju Katarina Mostar i pionirska reprezentacija regije Banja Luka – Prijedor, iz Slovenije Krim Mercator Ljubljana, iz Makedonije Vardar CBST iz Skoplja, iz Srbije Loznica te iz Crne Gore Budućnost Podgorica i Levalea 2010 Nikšić, klub koji je domaćin turnira.

Sve ekipe sudionice turnira pionirski su prvaci i viceprvaci država iz kojih dolaze.

Plakat turniraTurnir počinje u srijedu 30. travnja, kada je u 16 sati na programu tehnički sastanak u nazočnosti svih klubova i medija. Za 18 sati zakazano je svečano otvaranje, a u 19 sati igrat će se prva utakmica: Levalea 2010Nikšić – HRK Katarina Mostar, a u 20 sati druga, Budućnost Podgorica – Pionirska reprezentacija regije Banja Luka – Prijedor BiH.

Drugog dana turnira, 1. svibnja, igrat će se utakmice po grupama od 9 do 20 sati, dok su za treći, ujedno završni dan turnira, predviđene utakmice po grupama od 9 do 14 sati, a od 15 sati počinju borbe za plasman. Finalni susret zakazan je za 19 sati, dok je ceremonija svečanog zatvaranja turnira planirana za 20 sati.

SASTAV SKUPINA

Skupina 1: Levalea 2010, Vardar SCBT, Katarina, Loznica, Lokomotiva.

Skupina 2: Budućnost, Krim Mercator, Podravka, Pionirska reprezentacija regije BiH, Sesvete Agroproteinka.

Logotipi klubova sudionikaPODRAVKIN RASPORED, PREDNATJECANJE

Četvrtak, 1. svibnja

9,00 Krim Mercator – Podravka

12,00 Pionirska reprezentacije regije BiH – Podravka

18,00 Budućnost – Podravka

Petak, 2. svibnja

13,00 Sesvete Agroproteinka – Podravka

ZAVRŠNICA

Petak, 2. svibnja

15,00 utakmica za 9. mjesto

16,00 utakmica za 7. mjesto

17,00 utakmica za 5. mjesto

18,00 utakmica za 3. mjesto

19 sati finalna utakmica

Domaćin turnira, zajedno s organizatorima i prijateljima turnira, osigurao je pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe, a također će biti nagrađena najbolja igračica, najefikasnija igračica, najbolja golmanica, najmlađa sudionica i fair play ekipa, a najbolja pojedinka svake utakmice dobit će prigodni dar.