Nikica Pušić-Koroljević // Foto: Koprivnica.netPodravka Vegeta u subotu gostuje kod Lokomotive u utakmici 1. kola Lige za prvaka. Utakmica se igra u dvorani II Doma sportova s početkom u 19.30 sati, a sudit će najbolji hrvatski sudački par Matija Gubica – Boris Milošević.

– Radili smo prošlog tjedna više na tjelesnoj pripremi, na obnavljanju kondicije. Ovog tjedna polako ulazimo u pravu formu, da u subotnjoj utakmici budemo na visokoj razini – rekla je Nikica Pušić-Koroljević, lijevo krilo Podravke Vegete, koja je prije dolaska u Koprivnicu igrala upravo za zagrebački klub.

Posljednji susret ove dvije ekipe odigran u Zagrebu u sklopu Regionalne lige rukometašica završio je bez pobjednika.

– Stvarno se ozbiljno spremamo za Lokomotivu, nema nimalo mjesta podcjenjivanju. To je mlada, dobra ekipica, dobro posložena. I same smo vidjele kad smo s njima igrale u Regionalnoj ligi da možemo imati problema ako samo malo lakše krenemo u utakmicu. Od prve minute moramo se postaviti na terenu, i u obrani i u napadu, da vide da smo u Zagreb došle pobijediti.

U doigravanju za naslov prvaka Hrvatske osim Podravke Vegete i Lokomotive sudjeluju još i Zelina, Samobor Fantasyland, Sesvete Agroproteinka i Trešnjevka.

– Prvi dio prvenstva nismo igrale zbog obveza u Regionalnoj ligi, no u Kup utakmici sa Zelinom mogli smo vidjeti da to neće biti utakmice u koje možemo ući „lako ćemo“. U svima moram dati maksimum, od prve do zadnje, da bismo na kraju ostvarile sigurnu pobjedu. Nije to doigravanje bezazleno, ima tu stvarno dobrih klubova koji se mogu dobro nositi s nama. No, mi imamo kvalitetu i naš cilj, želimo bez poraza, sa svih deset pobjeda osvojiti naslov prvakinja Hrvatske – rekla je na kraju Nikica Pušić-Koroljević.