Desno krilo Podravka Vegete Nikolina Zadravec danas je produžila svoju vjernost Klubu te je potpisala novi dvogodišnji ugovor.

Nikolina se trenutno uspješno oporavlja od ozljede koljena koju je zadobila u prvenstvenoj utakmici protiv Osijeka u listopadu prošle godine, no već krajem ove sezone očekuje se njezin povratak na teren.

Prilikom potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora Nikolina je izjavila:

Sretna sam što sam produžila ugovor s Klubom. Podravka Vegetu očekuje od iduće sezone natjecanje u LP u novom formatu s većim brojem utakmica, što je svakako još veći motiv za nas igračice, a i odlična prilika za igrati rukomet na visokoj razini. U Koprivnici sam već dugo te je smatram svojim drugim domom. Imam punu potporu Kluba tijekom oporavka od ozljede te vjerujem u svoj brzi povratak na teren.

Nikolina je posljednje dvije sezone s Podravka Vegetom nastupala u Ligi prvakinja i EHF Kupu, a pored toga je i sve jača karika u reprezentaciji Hrvatske.

RK Podravka aktivno radi i na formiranju ekipe za nadolazeće sezone. Nakon što su svoje ugovore do sada produžile Dejana Milosavljević, Lamprini Tsakalou i Nikolina Zadravec te uz djevojke koje već ranije imaju potpisane ugovore koji obuhvaćaju suradnju i u narednoj sezoni, Klub je u pregovorima i s ostalim igračicama kojima završetkom ove sezone ističe ugovor, a za koje je u dogovoru sa stručnim stožerom procijenjeno da su dosadašnjim igrama zaslužili svoje mjesto u Podravkinoj ekipi i naredne sezone.

Bit će određenih promjena u ekipi za narednu sezonu pa će tako primjerice po završetku aktualne sezone određene igračice napustiti našu sredinu, a aktivno se radi i na dovođenju igračica iz drugih klubova za koje smo procijenili da mogu predstavljati pojačanja za sezone koje slijede u kojima želimo igrati još efikasniji rukomet. Namjera nam je nakon vrlo uspješnog otvaranja EHF kupa s dvije pobjede nastaviti s pružanjem dobrih partija u tom natjecanju te, pored toga, zadržati ozbiljan pristup u domaćem prvenstvu i kupu dok u narednoj sezoni naši vjerni navijači mogu očekivati još bolju i jaču Podravku.” – istaknula je Vlatka Mihoci, direktorica RK Podravke.