Utakmicom u Jastrebarskom protiv selekcije Kine koju je Podravka 3 dobila rezultatom 34:24 prošlog tjedna i jučerašnjim mini-prijateljskim turnirom u Koprivnici (Podravka-selekcija Kine 27:17 i Podravka-Zrinski 32:21) polako ide kraju „glancanje“ forme pred Završnicu Prvenstva Hrvatske koje počinje idući tjedan (13-16.5 u Poreču), a koje se održava u okviru Festivala rukometa u organizaciji HRS-a.

Zadnje utakmice pokazale su da smo dosegli željenu formu u taktičkom i kondicijskom smislu pa još ako ostanemo bistrih glava možemo se nadati dobrom rezultatu.

Jučer su sve  igračice dobile podjednaku minutažu, kako bi isprobali neke taktičke varijante i ujedno odmorili neke, koje su ovih dana bile učesnice na školskim prvenstvima. Povrijeđene igračice su gotovo oporavljene pa je i tu problem manje.

Naše mlade Podravkašice će sa svojom trenericom Đurđicom Zečević odraditi još četiri treninga, a u ponedjeljak ekipa kreće na put u Poreč gdje će probati obraniti prošlogodišnji naslov. Želimo im svu sreću!