Milenokvić na golu Itxaka // Foto www.vijesti.me/sport RK Podravka popunjava sastav za iduću sezonu. Skorim odlaskom Ivane Jelčić i  Marte Žderić prijeko je bila potrebna iskusna golmanica, pa je angažirana iskusna internacionalka crnogorska repezentativka Mirjana Milenković. Ugovor je potpisala na godinu dana.

Mirjana Milenković // Foto /// www.vijesti.me/sport Rođena je u Kruševcu u Srbiji 14. ožujka 1985. godine. Visoka je 183 centimetra. Rukomet je počela braniti u beogradskom Radničkom 2000. godine, a od 2003. godine bila je članica Knjaza Miloša. Od 2007. postala je golmanica crnogorske Budućnosti, a u razdoblju 2009-2011 bila je golmanica Bisera Plevlja, praktički druge ekipe Budućnosti. U sezoni 2011/2012 branila je za španjolske prvakinje Itxako, a zadnju sezonu, 20012/2013. u francuskom Besançonu.

– Ispala je ta mogućnost i rekla sam sebi zašto da ne. Ekipa će biti dosta promijenjena, ali će igrati Ligu prvakinja, što je prevagnulo u mojoj odluci. Uz to, ako i Regionalna liga bude organizirana na dobrom nivou, to će biti još jedna prednost – rekla je za crnogorske Vijesti Mirjana Milenković.

Sada ugovornu obavezu za iduću sezonu imaju A. Čović, Pongrac, Dragišić, V. Milanović Litre, Vukojević, Trifunović i Milenković.