Alena Ikhneva potpisuje ugovor // Foto Miranda Tatari ŠimunovićDanas iza podneva u prisustvu svog menadžera ruska rukometašica Alena Ikhneva potpisala je ugovor o pristupanju RK Podravki s.d.d. gdje će godinu i pol nastupati za Podravku Vegetu. Ugovor u klupskim prostorijama s Podravkine strane potpisala je direktorica Božica Palčić. Alena Ikhneva vanjska je igračica, pretežito na lijevoj strani napada, visoka je 183 centimetra, ima 22 godine – rođena je 30. srpnja 1995. godine u Novotroitsku u oblasti Orenburg u istočnom dijelu Rusije.

Alena Ikhneva i Božica Palčić // Foto Miranda Tatari ŠimunovićKao petnaestgodišnjakinja došla je u rusku Ladu Togliatti, gdje je nastupala u sezonama od 2010. do 2014. godine. Od 2014. do 2016. igrala je za makedonski Vardar, a nakon toga za francuski Fleury Loiret. U Podravku dolazi iz ruske Astrahanočke iz Astrahana.

PRESS U PETAK

U povodu njenog dolaska u Hrvatsku za petak 19. siječnja u 10 sati sazvana je klupska konferencija za novinstvo na kojoj će novinari moći razgovarati s novopridošlom rukometašicom i predstavnicama kluba.

DANAS TRENING S KRIM MERCATOROM

Danas, u četvrtak, Podravka Vegeta odlazi u Ljubljanu gdje će igrati trening utakmicu s Krim Mercatorom. Iduće službene utakmice su: 27. siječnja osmina finala kupa u Umagu, 3. veljače prvenstvena utakmica 13. kola 1. HRL u Splitu te 10. veljače prvenstvena utakmica 14. kola u Umagu. Alena Ikhneva i Božica Palčić // Foto Miranda Tatari Šimunović