Prvenstvo je tu, a sada kupPodravka Vegeta i Podravka Lino u završnim su utakmicama za Hrvatski kup. U četvrtak u Novigradu u Istri u 15 sati Podravka Vegeta igra polufinalnu utakmicu sa Sesvetama Agroproteinkom, a Podracvka Lino u 19 sati s Lokomotivom. Za ”zagrijavanje” većina djevojaka iz Podravke Lino odigrat će na završnici prvenstva kadetkinja: ili u Umagu utakmicu za 3. mjesto (14,30 sati), ili finalnu utakmicu u Novigradu (16,45 sati). U petak u 13,15 utakmicu za 3. mjesto u kupu igraju poraženi iz polufinalnih susreta, a u 17,30 sati, uz prijenos na HTV 2, pobjednici igraju finale. Između tih utakmica piolufinalnu utakmicu kupa za muškarce igrat će Croatia osiguranje i Umag, a nakon ženskog finala Đakovo – Poreč.

Iako je nezahvalno govoriti unaprijed o finalistima, prema trenutnoj snazi ekipa Podravka Vegeta ne bi trebala imati poteškoća za prolaz u finale u potrazi za 19-im osvajanjem kupa. Umorne djevojke Podravke Lino, nakon dvije utakmice završnice kadetkinja, imat će teški zadatak u utakmici s Lokomotivom, ali već samim izborenim polufinalom postigle su izvanredan uspjeh u seniorskoj konkurenciji.

Klub ima dvije ekipe u završnici seniorskog kupa, Podravka Vegeta prvak je Hrvatske, mlađe kadetkinje ovogodišnje su prvakinje Hrvatske, starije kadetkinje su u samoj završnici, a Podravka Lino osvojio je 2. mjesto u 2. HRL sjever: to će teško ostvariti bilo koji ženski sportski klub u Hrvatskoj. Dodajmo tome da su Podravkini treneri prof. Neven Hrupec i prof. Bojan Golub ovog vikenda u Umagu predavači na obaveznom godišnjem trenerskom seminaru za stjecanje licence, na kojem će biti polaznici svi obavezni polaznici svi hrvatski treneri, pa tako i preostali Podravkini.