Zagorščak (10) i D. Kalaus (15) na utakmici sa Zrinskim // Foto Ivo Čičin-MašanskerOBNOVLJENO Kadetkinje Podravke na završnici Prva hrvatske kadetske lige u tri kola postigle su tri pobjede. U ponedjeljak su pobijedile TVIN Trgocentar iz Virovitice s 25:18 (12:6), u utorak prije podne Sinj s 23:14 (13:9), a navečer Sesvete s 19:16 (10:8). Rezultate objavljujemo na 1. stranici portala. U srijedu prije podne igra se utakmica Split 2010 – Podravka i, vjerojatno odlučujuća utakmica za raspored u polufinalu (prvo ili drugo mjesto u grupi), u srijedu poslije podne sa Zametom.

Na turniru je 16 igračica s trenerom Brankom Krajačićem i Marinom Zečevićem kao službenom osobom. U utakmici s TVIN Trgocentrom igrale su i zabile golove: Markanović, Krmpotić; Ljubić 1, Karlovčan, Pejak 1(1), Papac 4, Mrđen 2(1), Polančec 1, S. Šenvald 4, L. Kalaus 1, D. Kalaus 2, Dušak 1, Pavlović, Maljak 1, A. Oremović 3, Zagorščak 2. Isključenja: Mrđen 2+2.

Nakon natjecanje u grupi, u četvrtak slijedi polufinale i finalne utakmice, a Podravka Lino će igrati i polufinalnu kup utakmicu s Lokomotivom. Branko Krajačić nastoji rasporediti napor kod igračica, pa je u utakmici s Tvinom, koji je bio objektivno slabiji suparnik, odmarao ”glavne snage”.