Podravkine djevojke 98. godište // foto arhiva

Mlađe kadetkinje Podravke na završnici prvenstva Hrvatske u Čakovcu u petak poslije podne pobijedile su i treću utakmicu, Makarska – Podravka 18:21 i s maksimalnih šest bodova zauzele prvo mjesto u A grupi. Orijent je pobijedio Omišalj, pa je poredak ovakav: 1. Podravka 6, 2. Orijent 4, 3. Makarska 2, 4. Omišalj 0.

U razigravanju u četvrtfinalu prvi suparnik u subotu u 8,30 sati je Cerna, koja je u B grupi zauzela 2. mjesto.

Pobjednik iz tog susreta igrat će u subotu poslije podne u polufinalu s pobjednikom iz susreta prvaka D grupe (Lokomotiva) s drugoplasiranim iz C grupe (Sesvete Agroproteinka) , a poraženi s poraženima. Natjecanja se nastavljaju u nedjelju u borbi za plasman i polufinalnim i finalnim utakmicama.

SLIJEDI PRIJAŠNJI TEKST

U organizaciji ŽRK Zrinski Čakovec i Nedelišće domaćini su završnice 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige. Podravka, koju vodi trenerica Snježana Petika, uz asistenciju tehnika Krunoslava Tkaleca, odigrala je dvije utakmice i obaje pobijedila: u četvrtak Omišalj 20:15, a u petak prije podne Orijent 25:13. Ostali rezultati iz grupe: Orijent – Makarska 27:17 i Makarska – Omišalj 18:11.

Prednatjecanja su počela u četvrtak, a završit će danas, u petak. U četiri skupine nastupa 16 ekipa. Igra se 2×20 minuta uz 10 minuta odmora, a igračice se isključuju na dvije minute.

U grupi A su Podravka, Orijent, Makarska i Omišalj, u grupi B Zamet, Split 2010, Murvica i Cerna, u grupi C Arena, Kaštela, Pitomača i Lokomotiva, a u grupi D Sinj, Sesvete, Zrinski i Karlovac.

U četvrtak se igralo u sportskoj dvorani Graditeljske škole u Čakovcu, a u petak i u Sportskoj dvorani Aton u Nedelišću. Utakmice razigravanja u subotu igraju se u dvorani Graditeljske škole i II. osnovne škole u Čakovcu, a završnica u nedjelju u dvorani Graditeljske škole.

Rezultate možete pratiti na www.zrk-zrinski.acinstalacije.com