45179616 184078849190094 2742699964139307008 n 1

Obavijest navijačima o planu i programu subotnjeg putovanja u Ljubljanu.

Polazak je planiran u subotu (3.studenog) u 11 sati ispred SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica (autobusi će čekati na bolničkom parkiralištu), a tamo će biti i vođe puta Marko Stričević i Jadranka Lakuš. Preporuča se da na dogovoreno mjesto navijači dođu 15 minuta ranije. Očekivano vrijeme dolaska u Ljubljanu je 15.30 minuta, a autobusi će se po dolasku zaustaviti u parku Tivoli 20 minuta od centra Ljubljane. Imat ćete slobodno vrijeme za šetnju, mali obilazak grada, a nakon toga svi navijači ponovno se okupljaju u parku Tivoli u 17.30 sati. Nakon ukrcavanja slijedi vožnja do Sportske dvorane Kodeljevo tako da će navijači biti ispred dvorane 1 sat prije utakmice. Po završetku utakmice koja počinje u 19 sati navijači se ponovno okupljaju ispred dvorane u 21 sat, a tamo će ih dočekati vođe grupa Marko Stričević i Jadranka Lakuš. Očekivani dolazak u Koprivnicu je 00.30 sati.

Napomena navijačima: Svi koji su se prijavili u klubu osigurali su svoj put u Ljubljanu, a to se posebno odnosi na one koji su bili na listi čekanja. Važno je napomenuti i kako navijači pod utjecajem alkohola neće moći ući u autobus u Koprivnici pa tako ni u Ljubljani. Osim toga potrebno je da se u autobusu ponašate u skladu s pravilima i odlažete otpad na za to predviđena mjesta. U autobusima također nije dopušteno pušenje ni mokrenje. Vrlo važno je i da svi putnici koji su se prijavili još jednom provjere svoje putne isprave i jesu li važeće.

 

Još jednom zahvaljujemo na interesu za ovo gostovanje, a RK Podravka s.d.d. Vam želi sretan i ugodan put te da budete glasna podrška s tribina našim curama.