Dugoočekivana vijest iz Stožera civilne žaštite Istarske županije napokon je stigla i sve nas obradovala. Prijateljskom susretu ženskih reprezentacija Hrvatske i Slovenije, 27. studenog u 19.00 sati, moći će prisustvovati i gledatelji, a dozvoljeno je da se popuni 1/4 kapaciteta dvorane Žatika.

Cijene ulaznica su simbolične – 20 kuna iza gola i 30 kuna bočna strana tribina. Pri tome, za ulazak u dvoranu morate imati COVID potvrdu, potvrdu o preboljenju korone u posljednjih 180 dana, PCR test ne stariji od 72 sata, odnosno antigen test ne stariji od 48 sati. Nošenje maski tijekom cijelog boravka u dvorani se podrazumijeva.

Karte će se moći kupiti online putem interneta od srijede, 24. studenog na linku: www.ulaznice.hr, odnosno na blagajni dvorane na dan susreta od 13.00 sati.

Nakon deset godina hrvatske reprezentativke će dobiti priliku da pokažu svoju snagu na svjetskoj smotri pa im pružite podršku uoči odlaska u Španjolsku. Utakmica sa Slovenijom je na rasporedu u subotu 27. studenog u 19.00 sati u dvorani Žatika. Vidimo se!