Nakon što je ovog petka objavila sudionike DELO EHF Lige prvakinja za sezonu 2020/21, Europska rukometna federacija objavila je i potove u koje su klubovi razvrstani za ždrijeb. Ždrijeb je na rasporedu 1. srpnja s početkom u 18 sati, a pratit ćete ga moći u izravnom prijenosu na Facebook stranici i YouTube kanalu EHF-a te na ehfTV-u.

Šesnaest klubova podijeljeno je u četiri pota.

U prvom potu nalaze se Györi ETO KC, Rostov-Don, Metz Handball i SCM Râmnicu Valcea.
U drugome potu nalazi se WHC Budućnost, Team Esbjerg, Vipers Kristiansand i novopridošlica u natjecanje BV Borussia 09 Dortmund.
U trećem potu nalaze se ruski CSKA, FTC-Rail Cargo Hungaria, Brest Bretagne Handball i CSM Bukurešt.
U četvrtom potu nalaze se Krim Mercator, RK Podravka Vegeta, Odense Handbold i BBM Bietigheim.

Od ove godine Liga prvakinja igra se u novome formatu s dvije skupine po osam klubova u svakoj. Iz svakog pota po dva kluba idu u jednu skupinu. Primijenit će se i pravilo da dva kluba iz iste države ne mogu biti u istoj skupini pa prema tome predstavnici iz Francuske, Mađarske, Njemačke, Danske, Rumunjske i Rusije neće se moći sresti u grupnoj fazi Lige prvakinja.
Nakon 14 odigranih kola, dva najbolja kluba iz svake skupine plasiraju se direktno u četvrtfinale dok se klubovi s trećeg, četvrtog, petog i šestog mjesta natječu u play-offu. Dva posljednje plasirana kluba iz svake skupine završavaju natjecanje nakon 14 kola.