Vardar - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta u 3. kolu D grupe Lige prvakinja doživjela je i drugi poraz na strani. Ovoga puta u Skoplju Vardar je bio bolji sa 39:26 (18:7).

Slijedi stanka, a za dva tjedna u Koprivnicu dolazi Vardar u 4. kolu.

 Počelo je dobro: Milenković je obranila sedmerac, vodstvo od 0:1 i 1:2 (Gavranić iz 7 m i Havić), ali onda je proradila Leynaud na golu, a iz toga su se rađale kontre i bilo je 8:2, pa 15:3 i sve do konačnih 18:7 u poluvremenu. Nezadržive Radičević i Lekić, uz doprinos ostalih. Podravka Vegeta nije znala kako protiv čvrste obrane Vardara. Nema se što više reći za 1. poluvrijheme, osim da je Vardar igrao poletno i da je bio za klasu bolji.

U drugom poluvremenu nešto življa Podravka Vegeta, zabila je dosta golova, prednjačila je Havić (7), a pred kraj susreta i Trifunović (5). Gavranić i Milanović Litre dale su po četiri gola, a i Vukojević 3. Kapitanović ukupno 2 obrane, Milenković 7+1. 

Vardar je bio bolji s velikim fondom internacionalki. Podravka Vegeta ima sada samo jedan cilj: biti uspješnija od Bere Bere i skupo prodati svoju kožu u Koprivnici, ako se Vardar i Larvik imenuju favoritima.

Vardar - Podravka // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA 3. KOLA D GRUPE LIGE PRVAKINJA

WHC VARDAR SCBT – PODRAVKA VEGETA 39:26 (18:7)

SKOPLJE – Dvorana Sportskog centra Boris Trajkovski. Gledatelja: 4000. Sutkinje: Charlotte Bonaventura i Julie Bonaventura (obje Francuska). Delegat EHF-a: Ivan Dolejs (Češka).

WHC VARDAR SCBT: Leynaud (16+0), Suslina (1+-); Kostiukova 1, Radičević 8, Đokić 4, Pineau 2, Shteriova 1, Nikolić 1, Dembele 3, Fernandez, Zebić 7(3), Klikovac 2, Crvenkoska 1, Khmyrova, Lekić 7, Lojpur 2. TRENERICA: Indira Kastratović.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (-), Kapitanović (2+0), Milenković (7+1); Čović 1, Gavranić 4(2), Pongrac, Havić 7, Živković 1, Vukojević 3, Nemaškalo 1, Milanović Litre 4, Dragišić, Vidak, Trifunović 5, Poljak. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: WHC Vardar SCBT 4(3), Podravka Vegeta 2(2).

ISKLJUČENJA: WHC Vardar SCBT 0, Podravka Vegeta 6 minute (Živković, Dragišić, Milanović Litre).

IGRAČICA UTAKMICE: Jovanka Radičević (Vardar).