Ivana KapitanovićSportska direktorica RK Podravke s.d.d. Miranda Tatari Šimunović za našu internetsku stranicu priopćila je vijest da od iduće sezone prva vratarka Podravke Vegete Ivana Kapitanović odlazi u francuski Metz Handball. Pripreme za transfer kao i odlazak odvija se dogovorno između Ivane i našeg kluba te njenog budućeg kluba. Metz Handball potvrdio je tu informaciju na svojoj internetskoj stranici.

– Sve se odvijalo dogovorno. Kapi ima veće ambicije i klub joj želi pomoći u njenom napretku. Ona je bila vrlo korektna prema klubu, na vrijeme je javila svoje namjere. Tako će otići na kraju sezone u Francusku – rekla je Miranda Tatari Šimunović.

Podsjetimo, svojedobno je u Metzu igrala i naša bivša igračica Kristina Elez.

– Mi smo u akciji traženja nove golmanice. Radimo na tome i u opciji su dva-tri imena – objasnila je Tatari Šimunović kako ništa ne prepušta slučaju.

IVANA KAPITANOVIĆA // Koprivnica me izgradila rukometno i životno

Čim je Metz Handball objavio transfer Ivanu Kapitanović zvonio je mobitel. Međutim, željela je da klub bude taj koji će objaviti vijest.

– Klub je prema meni bio vrlo korektan i čekala sam službenu objavu. Dobila sam, eto, priliku za napredovanje i to će za mene biti iskorak u karijeri. Stoga sam prihvatila ponudu. U Koprivnici sam dugo, 10 godina, i sa svakim danom provedenim ovdje zadovoljna sam. Koprivnica me školovala, izgradila me rukometno i životno. No, vrijeme je za promjenu, želim napredovati, raditi na sebi, a prilika za to se ne propušta – rekla je Ivana i dodala:

– Ovdje mi je bilo super, lijepo, ostajem vezana uspomenama uz grad i kub, a možda se opet u nekom vremenu sretnemo i nastavimo zajedno!