Mlađa kadetkinja Viktorija Šestak // ArhivaDvije završnice mlađih uzrasta rukometašica su odigrane, slijede još dvije. Podravkine kadetkinja prvakinje su Hrvatske u kategoriji kadetkinja, dok su djevojčice rođene 2002. i mlađe zauzele 13. mjesto. Od ponedjeljka do četvrtak u Umagu će se igrati Završnica za mlađe kadetkinje, rukometašice rođene 2000. i mlađe. Nastupaju i Podravkine mlađe kadetkinje.

Trenerica ekipe je Snježana Petika. Lista igračica izgleda ovako: Gabrijela Vrabec, Katarina Borac (golmanice), Maja Delić, Klara Kokša, Klara Petričević, Ana Sikavica, Lana Galinec, Elena Popović, Lana Brkić, Lea Franušić, Ivana Dombaj, Tena Petika, Viktorija Šestak, Ines Kolar, Tamara Bogdan, Lucija Jandrašić.

Završnica se najprije igra u četiri grupe. Podravka je u A grupi uz ekipe Marina Kaštela, Đakovo i Poreč. B grupa: Ivanić, Osijek, Sesvete Agroproteinka, Sinj. C grupa Split 2010, Zamet, Garešnica, Rudar. D grupa Lokomotiva, TVIN Virovitica, Trogirka, Zrinski.

Igra se 2×20 minuta s odmorom od 5 minuta, isključenja su na jednu minutu. Igra se u dvoranama Stella Maris i OŠ Marija i Lina od ponedjeljka, 9. svibnja do četvrtka 12. svibnja.

U uvodnom dijelu raspored Podravkinih utakmica je ovakav:

Ponedjeljak, 9. svibnja

16,30 Podravka – Poreč (Stella Maris)

Utorak, 10. svibnja

9,00 Podravka – Marina Kaštela (OŠ Marija i Lina)

17,00 Đakovo – Podravka (Stella Maris)

Srijeda, 11. svibnja

Zavisno od plasmana moguće su četiri kombinacije.

Osvoji li Podravka četvrto mjesto igra u 9 sati s trećim iz B grupe (OŠ Marija i Lina).

Bude li treća igra u 9 sati s četvrtoplasiranim B grupe (Stella Maris).

Ako bude druga u grupi u 11 sati igrat će s prvoplasiranim iz B grupe (OŠ Marija i Lina).

I konačno: bude li prva u grupi u 11 sati igra s drugoplasiranom ekipom iz B grupe (Stella Maris).

Poslije podne su polufinalne borbe na kojima se odlučuje za koje će se mjesto igrati u četvrtak 12. svibnja od 9 do 15 sati.