Veselje osvojenim drugim mjestomDeveti Bepov materijal završio je podjelom nagrada koje je pripremio organizator, RK Podravka s.d.d. sa sponzorima. Treneri su najboljom igračicom turnira proglasili kapetanicu Podravke Vegete Mirandu Tatari.

Alja Koren prima nagradu od gradonačelnice KoprivniceNajbolji strijelac je s 23 gola Alja Koren iz Krim Mercatora. Budućnost, pobjednik turnira, otputovala je ranije, ali s peharom za 1. mjesto, a Marina Rajčić s mini-trofejom kao najbolja golmanica turnira.

Cvijeće za Anu SamaržijuČlan Nadzornog odbora RK Podravke s.d.d. Anđelko Stričević predao je cvijeće supruzi Josipa Samaržije, Ani.

Tatari s gradonačelnicom i trofejom za najbolju igračicu turniraAlji Koren trofej za najefikasniju igračicu predala je gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak, a također i Mirandi Tatari kao najboljoj igračici turnira.

Miranda Tatari s Anom Samaržijom i peharom za 2. mjestoPehar za osvojeno 2. mjesto kapetanici Podravke Vegeta Mirandi Tatari predala je Ana Samaržija.

Svima doviđenja do iduće godine na jubilarnom, desetom memorijalu Josipa Samaržije Bepa.

Fotografije podjele nagrada snimio Robert Šoštarić