U 23. kolu 1.HRL za žene Podravka Vegeta je na gostovanju u Zagrebu svladala Trešnjevku 18:44, poluvrijeme 8:24.

Utakmicu su Koprivničanke otvorile serijom od sedam pogodaka, a do osme minute nema pogotka za domaćina pa je to bio znak za uzbunu treneru Ognjenoviću. Nije to puno promijenilo igru jer su Saračevićeve djevojke igrale rastrčano i brzo uz dosta kontri i polukontri. U 15′ na semaforu je 3:14 za Podravku, ali naše cure ne smanjuju tempo. Do kraja poluvremena u igri su već i mlada Lea Franušić te Elena Popović, a rezultat poluvremena je 8:24.

Dobru partiju priuštile su Podrakašice i u drugom poluvremenu, a u 41′ minuti već je 11:30. Ne gube ritam ni u nastavku utakmice, a u igru ulazi i mlada Lucija Jandrašić. Trener Saračević danas je imao priliku u igru uvesti sve igračice iz zapisnika i gotovo sve su se upisale u listu strijelaca. Posebno nam je drago da je među mladim igračicama čak pet pogodaka postigla Lea Franušić dok je mlada Jandrašić dodala još četiri. Od iskusnijih igračica naše ekipe, danas je pogocima predvodila Maria Holešova, koja je čak 12 puta zatresla protivničku mrežu .

Trešnjevka 18 (8)

Podravka Vegeta 44 (24)

SD Trešnjevka. Gledalji: 50.Suci: Matija Cingesar(Varaždin) i Mario Mraz(Trnovec Bartolovečki). Nadzornik: Damir Sarajlić iz Velike Gorice.

Trešnjevka: Rabar, Lesac, Miholić 3(1), Lukšić 4, Perenčević 5, Belanić, Rokavec, Karaula, Stojanović, Grebenar, Miletić 1, Stojanov 1, Radek 1, Matijaš 2, Megenreuter 1

Trener: Miran Ognjenović

Podravka Vegeta: Tucaković, Risović, Ećimović; Zadravec 4, Turk 2, Holešova 12, Popović, Jandrašić 4, Milošević, Džono, Milosavljević 3, Franušić 5, Chigirinova 7(1), Ikhneva 1, Debelić 3, Yezhykava 3

Trener: Zlatko Saračević

Sedmerci: Trešnjevka 1(1)/Podravka Vegeta 1(1)

Isključenja: Trešnjevka 4min.( Mihalić, Stojanović)/Podravka Vegeta 4min.( Franušić, Jandrašić)