Na presici Palčić, Hrupec, Tatari i Milanović Litre // Foto Ivo Čičin-MašanskerU klupskim prostorijama RK Podravke u četvrtak je održana konferencija za novinstvo na kojoj su svoja otpimistička očekivanja uoči zadnje utakmica, tj. 6. kola B grupe Lige rukometnih prvakinja između Podravke Vegete i danskog Viborga, iznijeli trener Neven Hrupec (danas ima rođendan, častio je kolačima), kapetanica Miranda Tatari, igračica Vesna Milanović Litre i direktorica Božica Palčić. Najavljena je pobjeda i častan oproštaj od ovogodišnjeg europskog natjecanja, ali, naglašavaju, to mogu samo uz pomoć publike. Zato: dođite!

Optimizam pršti na sve strane, nema predaje do zadnjega daha, nema popuštanja radi krojenja tablice, gdje je vrh zgusnut, Larvik, Krim i Viborg strijepe, ali Podravka Vegeta stvara rejting za diuće sezone i svim srcem želi pobjedu.

Izgleda da će dvorana opet biti puna, jer se već sada moraju slati novi snopovi karata na recepciju hotela Podravina i recepciju Podravke. Karte su besplatne i mogu se podići i u klupskim prostorijama.

U petak u 10 sati, dva dana uoči utakmice, igračice Podravke Vegete dijelit će karte na Podravkinom Tin baru i u restoranu. Prvi sto posjetitelja u nedjelju (utakmica počinje u 18 sati) dobit će Podravkine klupske majice.

O sportskim očekivanjima izvještaj slijedi u petak.