Održana je konferencija za medije uoči utakmice 4. kola DELO EHF Lige prvakinja. Podravka Vegeta u Koprivnici dočekuje ekipu FTC-Rail Cargo Hungaria. Utakmica je na rasporedu ove subote, 2. studenog, a igrat će se u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović. Utakmicu će suditi Mitrović Jelena i Anađelina Kažanegra iz Crne Gore, a delegatkinja je Anja Freser iz Slovenije.
Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević te igračice Korina Karlovčan i Magdalena Ećimović.

Trener Zlatko Saračević na konferenciji osvrnuo se na utakmicu koja nas očekuje u subotu:
Ovo će biti odlučujuća utakmica. S pozitivnim rezultatom mi smo oni koji odlučuju o daljnjem plasmanu, a u slučaju poraza ovisimo o drugima. Stanje u ekipi nije najbolje. Uz Zadravec i Ianasi koje su ozlijeđene, ovaj tjedan ne mogu računati niti na Franušić i Jandrašić. Treniraju po posebnom programu te su upitne za utakmicu. Moramo raditi na tome da smanjimo oscilacije koje nam se pojavljuju od utakmice do utakmice, ali i u samim utakmicama – rekao je trener Saračević okupljenim novinarima.

Nakon trenera medijima se obratila igračica Korina Karlovčan:
Poznajemo FTC, ali moramo popraviti svoje greške iz Mađarske. Imamo tri dana da ih proučimo i pripremimo – kratka je bila Korina.

Nakon Korine okupljenima se obratila i vratarka Magdalena Ećimović:
Igrali smo s njima. Znamo njihove dobre i loše strane, a u Erdu smo pokazale da znamo igrati s njima. Nadamo se da ćemo u subotu pokazati svoje pravo lice i odigrati odličnu utakmicu – rekla je Magdalena.

 

Očekuje se i dolazak navijača iz Mađarske. Molimo navijače za razumijevanje prilikom ulaska zbog eventualnih gužvi i sigurnosnih provjera.

Utakmicu će se moći gledati i u izravnom prijenosu na HRT2 s početkom u 18:10 sati.