Održana je konferencija za medije uoči utakmice 3. kola DELO EHF Lige prvakinja. Podravka Vegeta odlazi u Mađarsku gdje je dočekuje FTC-Rail Cargo Hungaria. Utakmica je na rasporedu ove subote, 19. listopada, a igrat će se u Areni Erd u Mađarskoj. Utakmicu će suditi Diana-Carmen Florescu i Anamaria Stoia iz Rumunjske, a delegat je Ludmila Bodnieva iz Rusije.
Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević i igračica Lamprini Tsakalou.

 

Zlatko Saračević    (Foto:Ivan Balija)

Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević uoči odlaska u Mađarsku je poručio:

Znamo tko je FTC i o kakvome se klubu radi. Znamo da nas čeka žestoka atmosfera i dobar protivnik. Moramo pružiti svoj maksimum, pokazati pravi karakter te odigrati agresivno i hrabro u gostima. Sve su igračice zdrave osim naravno Zadravec koja će izbivati dulje vrijeme – rekao je trener Saračević na konferenciji za medije uoči odlaska u Mađarsku.

 

Lamprini Tsakalou    (Foto:Ivan Balija)

Igračica Podravka Vegete Lamprini Tsakalou osvrnula se na protivnice i atmosferu koja ih očekuje u subotu u Erd Areni.

Bit će to teška utakmica. FTC ima strastvene navijače koji stvaraju dobru atmosferu, a na domaćem terenu su uvijek težak protivnik. Dodatna motivacija im je i to da trebaju upisati prve bodove u Ligi prvakinja. Mi ćemo igrati koncentrirano, dati sve od sebe i nadamo se još jednoj pobjedi – jasna je bila Tsakalou.

Utakmica možete pratiti u izravnom prijenosu na HRT2 s početkom u 14:55 sati.