U prostorijama RK Podravka održana je konferencija za medije uoči druge utakmice četvrtfinala EHF Kupa. Podravka Vegeta putuje u njemački Nordhausen gdje je očekuje uzvratna utakmica protiv Thüringera iz Njemačke. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 14 sati. Pravdu će na utakmici dijeliti Andrej Budzak i Michal Zahradnik iz Slovačke, a delegat EHF-a je Lars Berndtsson iz Švedske.

Govornici na konferenciji za medije bili su trener Zlatko Saračević te igračice Dejana Milosavljević i Korina Karlovčan.


Trener Podravka Vegete Zlatko Saračević:

Očekuje nas pakao u svakom pogledu. Čeka nas dug put u Njemačku, čeka nas odličan protivnik i neobičan termin utakmice. No, mi znamo što želimo, a to je odlazak u polufinale. Mi moramo biti spremni na sve.

Vanjska igračica Dejana Milosavljević:

U Njemačkoj nas čeka jako teška utakmica. Kao što smo vidjeli i ovdje prošlog vikenda, ne radi se o lakom protivniku. Mi se pripremamo za utakmicu te ćemo dati sve od sebe. Što se tiče odlaska u Njemačku, nije nam prvi puta da idemo na ovako dug put prije utakmice pa ne bi trebalo ostaviti traga na nama.

Krilo Podravka Vegete Korina Karlovčan:

U utakmicu moramo ući kao da nemamo četiri gola prednosti. Mislim da moramo pristupiti tako i sigurno ćemo proći u polufinale. Raspoloženje u ekipi je odlično, a nakon pobjede ovog vikenda sigurno da je još bolje te smo pune samopouzdanja.

 

Izravan prijenos utakmice bit će na HRT 2 s početkom u 13:55 sati.

 

Foto: Ivan Brkić / RK Podravka

Pratite nas i na društvenim mrežama (klik na ikonu za link):