Trešnjevka - Podravka Vegeta, slika iz Zagreba // Foto Ivo Čičin-MašanskerNakon ružnog nastupa u Zelini, a zbog tog lošeg izdanja ne omalovažavajući napor i uspjeh rukometašica Zeline, stižu četiri utakmice hrvatskog rukometnog prvenstva u kojima se ni ”pod razno” ne bi smjelo pomisliti na nekakvu novu lošu predstavu. Prva je u subotu u 18 sati, kada u Koprivnici gostuje zagrebačka Trešnjevka. Ostale tri utakmice su sa Zrinskim i Splitom 2010 u gostima i Kokom u Koprivnici.

Nekad je Trešnjevka znala iznenaditi Podravku Vegetu, sada je odnos snaga takav da je iznenađenje teško ostvarivo. S Trešnjevkom očekujemo povratak ekipe u standardnu formu i miran nastavak u završetak prvenstva.

U Zelini je Milenković morala napustiti vrata zbog udarca u glavu od čega joj je pozlilo. Za vrijeme i nakon utakmice nitko nije upozorio na taj medijima nepoznat detalj, što je šteta, jer bi oštrica kritike tada sigurno otupjela, odnosno ne bi je ni bilo što se tiče Mirjane Milenković. Ali u Zelini je sve bilo tako zbrkano, pa tko da misli na sve…

U preostalih pet utakmica prvenstva Podravki treba za osvajanje naslova prvakinja pet pobjeda. Zamet je bod iza Podravke Vegete i s laganim rasporedom utakmica. U pretposljednjem kolu doduše dolazi mu u goste Lokomotiva, pa bi se možda nešto moglo i promijeniti, ali bitno je pobijediti Zamećanke u Koprivnici u zadnjem kolu i primiti pehare i kolajne i ostvariti prvi od dva zacrtana cilja. Naime, iza toga dolazi završnica kupa, a osvajanje kupa je drugi obavezni cilj.

Utakmicu u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića sude Dalibor Feletar iz Bjelovara i Igor Rendulić iz Kutine, a nadzornik HRS-a je Dalibor Bajt iz Dugog Sela.

U predigri u 16 sati u utakmici 2. HRL sjever sastaju se Podravka Lino i Brod.