Marijeta Vidak u ''sendviču'' // Foto Mirko Lukavski, Glas PodravineNakon prve ovosezonske probe kombinirane ekipa Podravke Vegete sa skopskim Vardarom (pobjeda 26:24, 17:13), u četvrtak s početkom u 19 sati, u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici obje ekipe odigrat će još jednu utakmicu uigravanju. Vardaru će to bolje koristiti, jer je ekipa kompletna, dok Podravka Vegeta uigrava sastav samo za turnir u Mađarskoj, kamo istodobno putuje i Vardar.

Oko turnira bile su male zabune. Organizator 5. Erima međunarodnog rukometnog kupa, ÉTV-Érdi VSE iz Érda, poslao je prije četiri dana e-mail s točnim sudionicima i satnicom. Iz Makedonije sudjeluje Vardar, potvrđeno je.

Plakat Erima KupaNo, na službenoj stranici mađarskog kluba objavljena je satnica i stavljen plakat s – Kometalom (na slici)! To smo koristili. Zato smo kraće vrijeme najavljivali Kometal, a onda ispravili. Jer stvarno sudjeluje Vardar. Isprika.

Tako je lako moguće da se u Érdu u završnim utakmicama sastanu Podravka Vegeta i Vardar i treći puta. Zavisi od rezultata Podravka Vegeta – Zaječar i Érd – Vardar. Podsjetimo, Podravka Vegeta je 2011. godine bila pobjednik turnira (Érd, DVSC Debrecen, Metz, Veszprem).

Na slici Mirka Lukavskog (Glas Podravine) je Marijeta Vidak u sendviču igračica makedonskog kluba. Vidak je u utorak primila od tajnice kluba Ljerke Vresk buket cvijeća za rođendan. Napunila je 20. Čestitamo.