Miranda Tatari, Neven Hrupec i Vesna Milanović Litre // Foto Ivo Čičin-MašanskerKarte za utakmicu 4. kola B grupe Lige prvakinja Podravka Vegeta – U Jolidon Cluj, što se igra u nedjelju 4. listopada, bit će na podjeli od srijede 31. listopada u hotelu Podravina, u klubu, na recepciji Podravke i, što je novost, u Pivnici Kraluš. Karte su besplatne, kao i dosad, tj. nekoliko godina unazad.

To je za navijače trenutno najvažnija vijest koju odašiljemo s konferencije za novinstvo, što je održana u utorak u podne u klupskim prostorijama. Na konferenciji su govorili trener Neven Hrupec, kapetanica ekipe Miranda Tatari i igračica Vesna Milanović Litre. O tome ćemo vas izvještavati tokom idućih dana.

U dvorani će biti sve uobičajeno. Prvih 50 pristiglih navijača dobit će na dar majice, za najmlađe veselje će biti Lino i Kviki, a u poluvremenu će nastupiti sportski plesni klub Ritam.

Izvan dvorane neće biti Podravkina balona, a pivo i sokovi prodavat će se ispred dvorane.

Za kraj ipak jedan nagovještaj optimizma: trener i igračice poručili su da će u svakoj utakmici ići na pobjedu, da u sudjelovanje u Kupu kupova uopće ne sumnjaju, a ne žele se opterećivati utakmicama koje dolaze iza Cluja, no okolnosti su takve da se može pomišljati i o nastavku natjecanja u četvrtfinalnim grupama Lige prvakinja, među osam najboljih europskih ekipa.

Ali za sve to potrebni su navijači, kojima su beskrajno zahvalni za navijanje i ambijent na utakmici u Koprivnici, a pohvalama su se e-mailom takvoj ocjeni izuzetnog ambijenta pridružili i njemački suci.

I još nešto: koprivnička sportska dvorana od svih dosadašnjih utakmica Lige prvakinja pruža najljepši vizualni dojam. Dođite i provjerite to još jedanput: nedjelja, 4. studenoga u 17 sati Podravka Vegeta – U Jolidon Cluj iz rumunjske Cluj Napoce.