Podravka, ilustracijaTRENERI SURADNICI // Piše Filip Turk

U trećem krugu 1. HKRL (2000. godište i mlađe) odigranom u nedjelju u Koprivnici mladim rukometašicama Podravke 3 (rođene 2002. i mlađe) protivnice su bile rukometašice iz Čakovca i Varaždina. Podravka 3 igra izvan konkurencije. Nakon dugo vremena ponovno pred domaćom publikom, mlađe kadetkinje pružile su dobar otpor starijim protivnicama. Iako smo poraženi u obje utakmice, djevojke su povremeno prikazale dopadljiv rukomet i dokazale da se mogu ravnopravno nositi sa starijim ekipama.

PODRAVKA 2 – ZRINSKI 22:30 (12:15)

U prvoj utakmici protiv Čakovčanki dobro smo se držali do polovice drugog poluvremena kada smo uspjeli smanjiti zaostatak na dva gola, ali dalje nije išlo. Dvije gostujuće igračice koje su postigle zajedno 20 golova bile su prevelik zalogaj za moje djevojke. Iskustvo i fizičke predispozicije gošćama su donijele zasluženu pobjedu.

KOKA – PODRAVKA 2 30:25 (15:10)

U drugoj utakmici također smo bili dobri i uspjeli doći na gol zaostatka desetak minuta prije kraja. Budući da u ovoj ligi nastupamo izvan konkurencije i rezultat nam je u drugom planu, sve igračice dobile su priliku da zaigraju i to se odrazilo na krajnji rezultat.

RK Podravka 2: Lončarić, Nemec, Jurić; Perika 1, Zagrajski 5, Ranilović, Vuljak 2, Ružić 8, Vrabelj 3, Sermek, Domijan 8, Kusak 7, Pavić 10, Paleka 2, Košuta, Jurenec 1. TRENER: Filip Turk.